Salı, Temmuz 16, 2013

Dikkat edin.

Günler önce,herseyin iyi gittigini bildiren bi yazı yazmıstım..Bizler böyleyiz işte hersey iyiyken tüm dünyaya haykıranız.
Sonra nasil oluyorsa,birden bir karanlık cokuveriyor hayatınıza ve günde defalarda girdiginiz banyoda kanlar icinde buluyorsunuz kendinizi.
Tamam bu herkes icin banyoda olacak diye birsey yok.
'bunu yapacak son insan sensin' tarzı cümleleri duymaya basliyorsunuz sonra bi anda.kimse anlamayacak beni,ne annem,ne en yakın arkadaslarım(teorik olarak hala dostum yok),ne akrabalarım ne de sokaktaki yabancı.
Birseyin sadece bu hale getirmis olduguna inanabilirmisiniz?
Hayır.Her katilin kendine ait sebebleri vardır,hırsızın oldugu gibi.Sebeblerinizi anlatmak zorunda degilsiniz,bırakın kendinize kalsın,onlar sizinle kaldikca siz daha cok arkadas edinecek,daha cok sahte ama mutlu bi hayat yasayacaksınız.
iyi degil mi bu kendinizi yok etmekten?en azından nefes alip,bir sekilde insani bir hayat sürebilirsiniz.
Diyebilecegim son seyler olarak ;
büyük sırlarınız varsa,bırakın siz ve ruhunuz arasında kalsın bu.Yalnızlıgınız tek basına olsun,kalabalıkta yalnız olmak daha zor bunu bilin.
Vucudunuzdaki yaralar 3gune olmasa 3yıla bir sekilde iyilesir,kalbinize ruhunuza zarar vermeyin.Kendinize dikkat edin.

Son olarak ; damarımı kessem sarı kırmızı akar tarzı birsey demeyin bildiginiz bordo akiyor,doktorda onu mavi iple dikince oluyorsunuz Trabzonsporlu :D
(son sakasını yapan gok.)

Ve ; iyi dinlemeler.
Zor degil ama kolayda degil

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder