Perşembe, Ağustos 01, 2013

Şapir şupur

Selamlar sayin okuyan ...
Boyle basliklar yazdikca kendimi sizofreniye dogru yol aliyor gibi hissediyorum.
Dayanma gucunuzu astiginizi hissettigimiz anlar oluyor,misal bazi arkadaslarinizin asiri ilgisi,bazisinin ilgisizligi,bazisinin hayatinin merkezi sadece kendisi olmasi.bazense sadece yemek yerken agizdan cikan sapirti oluyor sınırı zorlayan.
Acikcasi bugun deginmek istedigim sey agiz sapirtisi,oburlerini herkes er yada gec yasiyor.ama agiz sapirtisi ne AQ yani ne! Oturuyosunuz sofraya boyle mis gibi yemekler,tam yemeye basliyosunuz slap şulup sesler...
Duymayayim diyorsunuz,tam o arada icecek iciyor ,once bi agza alinim evresi sonra o icecegin bogazdan assagiya inmesi...hele birde gazli icecekse,bunun gazini hic cekinmeden cikarabilecek biriyse karsidaki eminim 3 4 gun sonra her yemekte kavga etmeye baslayacaksiniz.
Eger yemek yemeyi cok seviyorsaniz bu aktivite sizi gercekten zorlayacak buna cok eminim.

Bu tipki hayatiniz gibi,sizi rahatsiz eden olaylara goz yumdugunuz surece karsiniza cikacak,nekadar sevseniz onemseseniz dahi,verdigi rahatsizligi unutamayacak hale geleceksiniz ve birgun sabriniz tasip o masayi terkedeceksiniz,lutfen boyle bi artistlik yapacaksaniz yemegin sonuna dogru yapin,ac ac masadan kalkip gitmeyin,o kadar mal olmayin.:)))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder